Projektovanje

Preduzeće BIN-ING d.o.o. može u svakom trenutku da odgovori svim zahtevima investitora uslugama izrade idejnih rešenja, idejnih i glavnih projekata. Inženjerski tim BIN-ING-a je sačinjen od licenciranih inženjera različitih struka, prvenstveno građevinske, a dalje i mašinske, elektrotehničke, arhitektonske, kao i saobraćajne struke. Svo osoblje stoji na raspolaganju Investitoru tokom celog procesa izrade tehničke dokumentacije i uvek je dostupno da pruži konsultantske usluge do upešno završenog projekta.
Ističemo veliko iskustvo zaposlenih u domenu železničke infrastructure, kao i u izradi kompletnih rešenja za industrijske komplekse sa pripadajućom infrastrukturom.

Konsalting

Stručno osoblje preduzeća BIN-ING d.o.o. pokriva sve zahteve klijenta u pogledu stručnih konsultacija, reprezentacije Investitora i tehničke podrške u svakom trenutku izrade projekata ili izvođenja radova na objektima iz delatnosti firme. Potvrda uspešne konsalting saradnje sa našim preduzećem je niz zadovoljnih klijenata.

Izvođenje radova

Preduzeće BIN-ING poseduje svu neophodnu mehanizaciju i radnu snagu za izvođenje građevinskih radova iz domena železničke i putne infrastrukture, kao i za adaptacije i rekonstrukcije na objektima visokogradnje. Pri izvođenu radova najveća pažnja se posvećuje kvalitetu izvedenih radova kao i poštovanju rokova izrade,a uz stalnu kontrolu kvaliteta prema ISO standardima.
Ugovoreni inženjering poslovi po sistemu „ključ u ruke“ su uža specijalnost preduzeća, pri čemu se ostvaruje direktna saradnja između projektanata, stručnih konsultanata i izvođača radova na nivou firme sa izuzetno uspešnim rezultatima u pogledu kvaliteta i brzine. Za ovako ugovorene poslove preduzeće BIN-ING garantuje pribavljanje svih neophodnih dozvola za izgradnju i puštanje objekta u rad u najkraćem roku.