Bin-ing doo je osnovan 20.04.2011. godine kao preduzeće za konsalting i inženjering. Iako naizgled mlada firma, svo ovo vreme smo se trudili da svojim radom i projektima pokažemo da godine poslovanja nisu glavni pokazatelj uspeha, već kvalitet i stručnost. Tom ideologijom smo se vodili od samog početka, a vodimo se i dan danas.

Naš tim sačinjen je od profesionalnih i stručnih inženjera koji će se u svakom trenutku potruditi da odgovore na sve Vaše zahteve kako bi pronašli najbolje rešenje za sve situacije. Kod nas reč problem ne postoji, za nas je sve izazov.

Naša delatnost je projektovanje i izvođenje radova na izgradnji i rekonstrukciji objekata iz oblasti železničke građevinske infrastrukture, projektovanje saobraćajnica, projektovanje i izvođenje radova na objektima visokogradnje, kao i pružanje usluga stručnog savetovanja. Naši planovi možda u ovom momentu jesu fokusirani na ovu oblast, ali to ne znači da smo zatvoreni po pitanju novih ideja.

Cilj nam je da postanemo lideri na polju konsaltinga i inženjeringa, kako u našoj zemlji, tako i na inostranom tržištu. Otvoreni smo za svaki vid  saradnje i spremni da pokažemo, i dokažemo  da sa nama sve može biti mnogo jednostavnije i lakše.  Svesni smo činjenice da smo neko ko tek treba da pokaže svoje osnovne kvalitete, ali naši projekti, i projekti  koje imamo zacrtane u budućnosti  će reći više od svake reči.